Piteå

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Hammarvägen 26, 943 36 Öjebyn

Vi hjälper dig när du behöver bilprovning i Piteå

Kör säkert varje år – kom in på bilprovning i Piteå! Hos oss kan du komma in när det är dags för den årliga kontrollbesiktningen, oavsett  vilken typ av fordon du äger. Vi kan även hjälpa dig med registreringsbesiktning av både lätta och tunga fordon, ADR återkommande, gasolkontroll, extra bromskontroll för tunga fordon och tester för husbilar och husvagnar.

   

Slippa vänta-garantier

Visste du att du garanterat får en tid inom 24 timmar för din bil och andra lätta fordon? Om du har ett tungt fordon garanterar vi en tid inom en vecka. Boka tid genom vår hemsida eller ring till oss på hjälper vi dig. Du kan självklart svänga förbi vår drive-in med din personbil om det är smidigare för dig.

   

När du kommer till stationen

Du kan enkelt ankomstregistrera dig genom SMS när du kommer fram till stationen i Piteå. När det är din tur får du ett SMS som anger vilken port du ska köra fram till. (Det kan eventuellt tillkomma kostnader för SMS beroende på din teleoperatör). Du kan också registrera dig via vår terminal, då visas ditt registreringsnummer på skylten när det är din tur att besikta. Välkommen in till oss i besiktningshallen om du behöver hjälp med ankomstregistreringen!

Öppettider
Måndag 7:00 18:00
Tisdag 7:00 18:00
Onsdag 7:00 18:00
Torsdag 7:00 18:00
Fredag 7:00 18:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.

Du hittar oss efter Hammarvägen på Öhns industriområde i Öjebyn.

Klicka här för vägbeskrivning >>

Använd ringklockan vid ankomstterminalen utomhus för att få personalens hjälp.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Tobias Johansson

Stationchef
Stefan Lindgren

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 12 29.