Örebro-Bista

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Åbyvägen 7, 702 27 Örebro

Besiktning - för de flesta typer av fordon

Oavsett som det rör sig om kontrollbesiktningar eller registreringsbesiktningar kan vi hjälpa dig. Vi utför nämligen besiktning av de flesta typer av fordon och kan hjälpa dig oavsett om det rör sig om personbil, mc, släp eller lastbil. Hos oss kan du också få hjälp med besiktning av bakgavellyft och ADR-kontroller.

   

När du kommer till stationen

När du är framme på vår station i Örebro kan du sitta kvar i bilen och ankomstregistrera dig via SMS, eller ankomstterminalen. (Det kan eventuellt tillkomma kostnader för SMS beroende på din teleoperatör).  Sitt gärna kvar i bilen så får du ett SMS som anger vilken port du ska köra fram till. Om du har ankomstregistrerat dig via terminalen visas ditt registreringsnummer på skylten när det är din tur.  

   

Campa säkert - gör en gasolkontroll

För dig som kör husbil eller husvagn kan vi utföra fukttest och gasolkontroll. Under besiktningen kontrollerar vi slangar, rörledningar och andra gasolkomponenter så att all utrustning är säker. Visste du att vi kan drive-in väga din husvagn eller husbil?

   

   

Öppettider
Måndag 6:00 18:00
Tisdag 6:00 18:00
Onsdag 6:00 18:00
Torsdag 6:00 18:00
Fredag 6:00 16:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.

Från söder: E18/E20 avfart (111) Aspholmen/Gustavsvik, tag till höger, tag av vid andra avfarten till vänster (Åbyvägen). Se skylt “Bilprovning”.

Klicka här för vägbeskrivning >>

Ordinarie ankomstrutin, det vill säga registrering inne i kundmottagningen. Handikappanpassad entré.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Christer Larsson

Stationschef
Khalil Ammounah

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 52 49.