Norsjö

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Förrådsvägen , 935 32 Norsjö

En smidigare bilprovning i Norsjö

På vår station i Norsjö utför vi kontrollbesiktning utav alla typer av fordon, oavsett om det rör sig om bil, MC eller lätta och tunga fordon som släp, lastbil och husbil.  För tunga fordon erbjuder vi även extra bromskontroll och för husbil och husvagn gasolkontroll.

 

OBS Tunga fordon och motorcyklar

På grund av personalbrist hänvisas tills vidare tunga fordon till vår station i Skellefteå. Har du önskemål om besiktningstid för ett tung fordon eller motorcykel går det även bra att kontakta Robin Björkstrand, se kontaktuppgifter under fliken "Kontaktuppgifter".

 

Opus Bilprovning i Norsjö

Personbilsägare kan alltid komma förbi vår drive-in för besiktning utan att förboka en tid. Vi utför även efterkontroller på personbilar, husvagnar och släpvagnar helt utan tidsbokning! Det är bara att komma förbi när det passar dig.

 

När du kommer till stationen

När du kommer in till stationen är du välkommen in till vår personal som hjälper dig ankomstregistreringen. Vi tar hand om din bil när det är din tur.

Öppettider
Måndag 7:00 16:00
Tisdag 7:00 16:00
Onsdag 7:00 16:00
Torsdag 7:00 16:00
Fredag 7:00 16:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

  • Porthöjden på lastbilsbanan är 4,2 meter.
  • Tunga fordon och motorcyklar: På grund av personalbrist hänvisas tills vidare tunga fordon till vår station i Skellefteå. Har du önskemål om besiktningstid för ett tung fordon eller motorcykel går det även bra att kontakta Robin Björkstrand, se kontaktuppgifter under fliken "Kontaktuppgifter".
  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.

Från Risliden: Kör nordväst in på Risliden. Sväng höger in på Förrådsvägen (vid Norsjö Arena/Centralskola), kör 224 m. Du är framme!

Klicka här för vägbeskrivning >>

Signalera din ankomst för att få personalens hjälp.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Affärsområdeschef
Martin Sjöström

Stationschef
Fredrik Pettersson

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 22 03.