Linköping-Torvinge

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Fångögatan 6, 582 78 Linköping

Opus Bilprovning Linköping Torvinge

Välkommen in till oss när du behöver kontrollbesikta eller registreringsbesikta din bil, MC eller lätta och tunga fordon som släp, buss och lastbil. För tunga fordon erbjuder vi även CEMT- tillstånd, extra bromskontroll och ADR- certifieringar. Övriga besiktningar vi erbjuder är brandtest för bussar samt kran- och lyftplattformsbesiktning.
 

Din bilprovning i Linköping

Husbil- och husvagnsägare är välkomna in till oss att för att fukttesta sitt fordon, passa även på att utföra en gasolkontroll utförd innan husbilssäsongen drar igång. Enklast bokar du tid via vår hemsida, men du är också välkommen att ringa till oss 0775-500 300 så hittar vi en tid som passar dig.
 

När du kommer till stationen

Ankomstregistrera dig när du kommer fram till stationen. Du kan göra det genom SMS, du kommer att få ett SMS som anger vilken port du ska köra fram till. (Det kan eventuellt tillkomma kostnader för SMS beroende på din teleoperatör). Väljer du att ankomstregistrera dig genom ankomstterminalen visas ditt registreringsnummer på skylten.

Öppettider
Måndag 7:00 17:00
Tisdag 7:00 17:00
Onsdag 7:00 17:00
Torsdag 7:00 17:00
Fredag 7:00 17:00
  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.

Utfart öster gamla E4:an mot Linghem: höger i första trafikljuset efter Mörtlösarondellen.
Från E4:an östra avfarten: Vid Mörtlösarondellen vänster mot Linghem, höger i första trafikljuset – Tallboda.

Klicka här för vägbeskrivning >>

Använd ringklockan vid handikapplatsen intill entrén för att få personalens hjälp. Handikappanpassad entré och handikapptoalett.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Johan Kerkenberg

Stationschef
Ronald Ericsson

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 53 23.