Kungsängen-Brunna Truck Center

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Mätarvägen 16, 196 37 Kungsängen

Välkommen till Opus Bilprovnings nya bilprovning som öppnar i Brunna Truck Center!

OBS! Den 11 december slår vi upp portarna på vår helt nya bilprovning för lätta och tunga fordon. Du kommer att hitta oss i Brunna Truck Center, alldeles intill E18.

Den befintliga besiktningsstationen Kungsängen-Brunna på Mätarvägen 3 kommer att flyttas med till de nya lokalerna på Mätarvägen 16.

Välkommen till vår nya station Brunna Truck Center. På den nya stationen kan du besikta både lätta och tunga fordon som: bil, MC, lastbil,lyftplattform, släp och buss.  Hos oss kan du också komma när ditt fordon behöver registreringsbesiktas, exempelvis när du importerar eller bygger om ett fordon.

 

Komplett bilprovning

För besiktning av bil krävs ingen förbokad tid, sväng gärna förbi vår Drive-in så hjälper vid. Om din bil är i behov av efterkontroll behöver du inte heller förboka en tid, kom förbi så hjälper vår personal dig.  

 

När du kommer till stationen

Ankomstregistrera dig när du kommer in till stationen. Det gör du i vår ankomsterminal, vår personal vinkar sedan in dig när det är din tur att besikta. 

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Affärsområdeschef
Anette Edén

Stationschef
Niyazi Taskin

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 44 49.