Köping

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Hantverkaregatan 17, 731 50 Köping

En smidigare bilprovning i Köping

När du är i behov av kontrollbesiktning, registreringsbesiktning, fordonstester, gasolkontroll och fukttester är du välkommen in till oss. Vi erbjuder även drive-in besiktningar för personbilar utan tidsbokning. Du kan till och med ta med din husvagn eller husbil förbi vår drive-in för att väga fordonet.

   

Klimatkompenserade bilbesiktningar i Köping

För dig som vill sälja eller köpa ett fordon och enkelt vill utföra extrakontroller, kan vi erbjuda olika diagnosbesiktningar. Vi utför bland annat fukttester på din husvagn eller husbil, kontrollerar gasolen och den tillhörande utrustningen samt väger fordonet. Om du har en bil eller motorcykel kan du snabbt och enkelt boka ett bil- eller mc-test för att få fordonet kontrollerat. Du har väl inte missat att alla våra besiktningar är 100% klimatkompenserade? Vi klimatkompenserar hela vår verksamhet, även din resa in till vår station.  

   

När du kommer till stationen

Ankomstregistrera dig genom SMS eller terminalen. Vänta gärna i bilen när du är klar, om du har registrerat dig genom SMS kommer du att få ett SMS som anger vilken port du ska köra fram till. (Det kan eventuellt tillkomma kostnader för SMS beroende på din teleoperatör). Om du har registrerar dig genom terminalen kommer din registreringsnummer visas på skylten när det är din tur.

Öppettider
Måndag 7:00 16:00
Tisdag 7:00 18:00
Onsdag 7:00 18:00
Torsdag 7:00 18:00
Fredag 7:00 16:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

  • Max fordonsvikt: 3500 kg
  • Vi besiktar inte bussar.
  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.
  • E18 från Västerås: (avfart 123), kör mot centrum, höger vid rondellen, därefter första till vänster.
  • E18 från Arboga: (avfart 123), ta av höger, rakt fram i rondell, första vänster. Förbi McDonalds i båda vägbeskrivningarna.

Klicka här för vägbeskrivning >>

Kör fram till port 2 och invänta personal.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Christer Larsson

Stationschef
Khalil Ammounah

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 51 89.