Göteborg-Lundby

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Ovädersgatan 2, 418 34 Göteborg

Välkommen till Opus Bilprovning Göteborg!

Nu har vi öppnat vår helt nya bilprovning för personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar upp till 3500kg i Göteborg-Lundby. Du hittar oss på Hisingen-/Lundbyområdet alldeles intill Hisingsleden och Lundbytunneln.

Alla våra besiktningar är 100% klimatkompenserade, även din resa till och från oss på Lundby-stationen.

 

Besiktning utan tidsbokning

Till oss är du alltid välkommen med din bil, även utan tidsbokning. Sväng förbi med din personbil så hjälper vi dig med en besiktning. Behöver du göra en ombesiktning på din bil behöver du heller inte boka tid. Vi garanterar en tid för efterkontroll inom 20 minuter. Du kan även lämna ditt fordon på morgonen och hämta upp den innan stängning så får du det besiktat under dagen.

 

När du kommer till stationen

Registrera dig hos vår personal när du kommer till stationen. När ankomstregistreringen är klar kan du sätta dig ner och ta en kopp kaffe under tiden du väntar på besiktningen.

Öppettider
Måndag 8:00 17:00
Tisdag 8:00 17:00
Onsdag 8:00 17:00
Torsdag 8:00 17:00
Fredag 8:00 17:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Patrik Ronneback

Stationschef
Patrik Bergstrand

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.