Borlänge

Välkommen på drive-in besiktning av din lätta personbil.

Gjutargatan 37, 781 70 Borlänge

Välkommen till Opus Bilprovning i Borlänge

Har det blivit dags för den årliga besiktningen? Då är du välkommen in till oss! Här kan du besikta de flesta typer av fordon, vi går noggrant igenom ditt fordon både in- och utvändigt.

För tunga fordon kan vi rekommendera extra bromskontroll och CEMT-tillstånd.

   

När du kommer till stationen

När du är framme på stationen kan du sitta kvar i bilen och ankomstregistrera dig genom SMS. (Det kan eventuellt tillkomma kostnader för SMS beroende på din teleoperatör). När det är din tur får du ett SMS där angiven port står, sen är det bara att köra fram. Om du har registrerat dig genom terminalen visas ditt registreringsnummer på skylten när det är din tur att besikta.

   

Bilprovning i Borlänge

Om din personbil och motorcykel är i behov av efterkontroll kan du alltid komma förbi vår station utan att boka tid i förväg. Vi garanterar alltid lätta personbilar en tid för efterkontroll inom 20 minuter, om du behöver vänta längre får du efterkontrollen för halva priset.

   

Öppettider
Måndag 7:00 16:00
Tisdag 7:00 16:00
Onsdag 7:00 18:00
Torsdag 7:00 18:00
Fredag 7:00 16:00

Inskrivning för drive-in stänger 30 minuter innan stationens stängning.

  • Vi har begränsad möjlighet att besikta motorcyklar under vinterhalvåret.

Från rondellen vid Kupolen följer du riksväg 50 mot Örebro/Ludvika. Sväng vänster in på Ritargatan vid första trafikljuset. Därfefter tar du höger vid nästa korsning in på Gjutargatan. Följ vägen, efter ca 300 m ligger stationen på vänster sida.

Klicka här för vägbeskrivning >>

Använd ringklockan på lyktstolpen som finns på gårdsplanens vänstra sida för att få hjälp av personalen. Handikappanpassad entré och handikapptoalett.

Kontantfritt

Från och med 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.
Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället, och du kan förskottsbetala din besiktning via internetbokningen

Har du ett företag och vill underlätta din betalning?

Regionchef
Christer Larsson

Stationschef
Ronny Edwardsson
Tel: 010-804 31 39

Teknisk Ansvarig
Mats Myrberg

För bokning och frågor gällande besiktning: 0775-500 300.
Behöver du komma i kontakt med stationen? Ring 010-804 31 33.