NYHETER

Stolt sponsor till Barncancergalan

18 september 2019 09:28
Opus Bilprovning
Vi är stolt sponsor till Barncancergalan – det svenska humorpriset 2019.

För oss finns det mer än fordonssäkerhet och miljöarbete som är viktigt här i världen. Vi på Opus Bilprovning har därför valt att stötta Barncancerfonden för sjunde året i rad. Detta år genom att bli sponsor till Barncancergalan - det svenska humorpriset 2019.  

Vi vet att det finns många familjer där ute med barn som har drabbats av cancer. Barn som idag har en mycket bättre chans att bli friska tack vare arbetet som Barncancerfonden stödjer och är en del av. Det tycker vi är väldigt viktigt och vi är stolta över att få hjälpa till med detta fina arbete.

Förutom att Barncancerfonden stödjer cancerforskning, informerar om cancer och ger råd till drabbade, så prisar och hyllar de människor som får oss och våra barn att skratta. 
Enligt forskning skrattar barn i genomsnitt 400 gånger per dag, men i en kris är skrattet inte lika nära. Den 30 september kl. 20:00 kommer därför Barncancergalan - det svenska humorpriset att lyfta och belöna de människor som har fått oss, hemma i tv-soffan, att skratta mest under det gångna året.

   

Vill du också ge ditt stöd till Barncancerfonden?

På Barncancerfondens hemsida hittar du mer information om hur du kan bidra.