NYHETER

Slutsiffra 6 får körförbud 1 november

19 oktober 2015 07:00
Slutsiffra 6  ska besiktas- Opus Bilprovning
Den här veckan vill vi passa på att påminna om att lätta fordon som är slutsifferstyrda och har slutsiffra 6 i registreringsnumret får körförbud den 1 november om de inte besiktas innan dess. Boka din bilbesiktning redan idag så att du hinner besikta bilen innan körförbudet inträder.

Den här veckan vill vi passa på att påminna om att lätta fordon som är slutsifferstyrda och har slutsiffra 6 i registreringsnumret får körförbud den 1 november om de inte besiktas innan dess. Boka din bilbesiktning redan idag så att du hinner besikta bilen innan körförbudet inträder.

Med våra slippa vänta-garantier kan du vara säker på att få en besiktningstid snabbt och smidigt. För lätta fordon garanterar vi att du får en besiktningstid inom 48 timmar. Om ditt fordon redan har fått körförbud garanterar vi en tid inom 24 timmar - allt för att det ska gå lätt att få ditt fordon besiktat så snabbt som möjligt.

Vilka slags fordon du än äger så kan du alltid boka din besiktning hos oss på Opus Bilprovning. I vår internetbokning går det enkelt att boka om eller avboka din besiktningstid och du kan även betala din besiktning säkert online. Behöver du besikta både bil och släpvagn så kan du göra en bokning för båda fordonen - då slipper du åka flera gånger!

Opus Bilprovning har ett heltäckande nät med stationer i hela Sverige - från Kiruna i norr till Karlskrona i söder - och vi bygger ständigt ut med fler besiktningsstationer.

   

Bilförsäkring med extra generösa villkor

Opus Bilprovning har ett samarbete med If försäkringar där du kan få en extra billig bilförsäkring. Om du bokar din bilförsäkring via www.if.se/opusbilprovning får du 5% rabatt på försäkringspremien och dessutom får du din nästa besiktning hos oss på Opus Bilprovning helt utan kostnad!

Bilförsäkringen hos If finns i ett antal olika varianter - från enbart trafikförsäkring till marknadens mest omfattande helförsäkring Stor Bil som bland annat innehåller olycksfallsförsäkring för förare och passagerare samt ersättning för hyrbil om din bil skulle skadas. Du väljer själv vilken nivå som passar dig och när försäkringen ska börja gälla.

Köp din bilförsäkring redan idag och dra nytta av fördelar såsom maskinskadeförsäkring i minst 8 år eller upp till 10 000 mil (10 år eller upp till 12 000 mil med varianten Stor Bil) och skadejour som är öppen dygnet runt.

   

Frågor om besiktning? Vår kundtjänst hjälper dig!

Har du frågor om någon av våra besiktningar, våra övriga tjänster, fordonsimport, registrering av fordon eller behöver du en kopia av ett protokoll? Vår kundtjänst hjälper dig att få den information eller de dokument du behöver! Du kan kontakta oss via telefon 0775-500 300 eller skicka e-post till kundtjanst@opusbilprovning.se (ange ditt ärende i ämnesraden). Mycket av informationen har vi redan samlat på vår hemsida under "Frågor och svar". Gör en sökning så hittar du säkert det du letar efter!

Välkommen till Opus Bilprovning - för en bättre upplevelse!