NYHETER

På jakt efter ett nytt jobb?

25 mars 2019 07:00
Jobba på Opus Bilprovning
Just nu har vi sju lediga tjänster inom Opus Bilprovning!

Vi söker besiktningstekniker till sju av våra bilprovningsstationer och besiktningstekniker med behörighet för att besikta tunga fordon till flera av dessa.

Det vi letar efter är serviceinriktade och trevliga medarbetare som älskar fordon och kundkontakt. Utöver en utbildning som besiktningstekniker och goda fordonskunskaper ser vi gärna att du har kunskaper i ytterligare språk utöver svenska och engelska. Då vår bransch fortfarande är mansdominerad är kvinnliga ansökande extra välkomna så att vi kan jobba mot att få en bättre fördelning bland personalen.

Välkommen till en spännande och trevlig arbetsplats där du får stora chanser att utvecklas och blir en del av ett härligt team! Visste du förresten att vi är Sveriges enda besiktningsföretag som klimatkompenserar verksamheten till 100%? Bli en del av ett företag som aktivt jobbar för en grönare framtid!

   
Hur blir man besiktningstekniker?

För att arbeta som besiktningstekniker krävs dokumenterad erfarenhet eller lämplig utbildning inom fordonsområdet, B-körkort, teknisk fordonskunskap och grundläggande datakunskaper. Det är meriterande om du redan har ett giltigt certifikat för fordonsbesiktning eller registreringsbesiktning, språkkunskaper utöver svenska och engelska och ytterligare körkort utöver klass B.

Kontakta vår HR-avdelning för att få mer information om vad som krävs för att arbeta som besiktningstekniker.

   

Glöm aldrig besiktningen igen

På vår hemsida kan du enkelt kontrollera när du ska besikta ditt fordon nästa gång. Där kan du fylla i ditt registreringsnummer och om du lägger in din e-postadress/mobiltelefonnummer så skickar vi ut en påminnelse när det är dags att boka besiktning. Tjänsten är så klart kostnadsfri.