NYHETER

På jakt efter ett nytt jobb?

19 september 2016 07:00
Opus Bilprovning hjälper både privatpersoner och företag att hålla reda på alla sina fordon.
Just nu har vi hela nio lediga tjänster inom Opus Bilprovning! Vi söker besiktningstekniker till nio av våra bilprovningsstationer och besiktningstekniker med behörighet för att besikta tunga fordon till södra Stockholm.

Just nu har vi hela nio lediga tjänster inom Opus Bilprovning! Vi söker besiktningstekniker till nio av våra bilprovningsstationer och besiktningstekniker med behörighet för att besikta tunga fordon till södra Stockholm.

Det vi letar efter är serviceinriktade och trevliga medarbetare som älskar fordon och kundkontakt. Utöver en utbildning som besiktningstekniker och goda fordonskunskaper ser vi gärna att du har kunskaper i ytterligare språk utöver svenska och engelska. Då vår bransch fortfarande är mansdominerad är kvinnliga ansökande extra välkomna så att vi kan jobba mot att få en bättre fördelning bland personalen.

Välkommen till en spännande och trevlig arbetsplats där du får stora chanser att utvecklas och blir en del av ett härligt team! Visste du förresten att vi är Sveriges enda besiktningsföretag som klimatkompenserar verksamheten till 100%? Bli en del av ett företag som aktivt jobbar för en grönare framtid!

   

Hur blir man besiktningstekniker?

Om du inte har den behörighet som krävs för att arbeta som besiktningstekniker ännu kan du gå vår interna ​utbildning​. För att antas måste du ha en slutförd gymnasieutbildning med minst betyget godkänt i ämnena svenska A, matematik A och engelska A (eller motsvarande utbildning).

Kontakta vår HR-avdelning för att få mer information om våra kommande utbildningar.

   

Slutsiffra 5 får körförbud 1 oktober

Inte haft tid att besikta din bil, lätta buss eller lätta lastbil med slutsiffra 5 ännu? Passa på att göra det så snart som möjligt då ditt fordon annars får körförbud den 1 oktober. Opus Bilprovning erbjuder ett flertal olika alternativ som gör det lätt att hitta en besiktningstid som passar dig.

På vår hemsida kan du direkt boka bes​iktning och det brukar gå snabbt att få en tid. Om du inte hittar något passande på din närmaste station är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0775-500 300. Med våra slippa vänta-garantier lovar vi att du ska få en besiktningstid inom 24 timmar.

Ett alternativ som kan passa om dina arbetstider inte tillåter att du besiktar under dagen är möjligheten att lämna in din bil för besiktning på en av våra stationer på morgonen och hämta upp den före klockan 18 - besiktad och klar (förutsatt att det inte finns något att anmärka på så klart)!

Ett annat alternativ är att utnyttja vår drive-in. Här behöver du inte boka tid i förväg utan åker helt enkelt direkt till din närmaste station och ställer dig i kö. Du kan se på vår ​stationssida vilka stationer som har öppet för drive-in och om det för nuvarande är lång väntetid.

   

Glöm aldrig besiktningen igen

Med hjälp av ​vår app Opus Bilprovning (finns för iOS och Android i respektive app-butik) kan du lägga in påminnelser för alla dina fordon så att du i god tid får veta att det är dags att boka besiktning. Bokningen kan du göra direkt i appen och du kan självklart betala online.

Ett annat alternativ är att anmäla dig för att få påminnelser i form av sms eller e-post. Det gör du genom att fylla i formuläret under rubriken “Inbjudan till besiktningen” direkt på vår hemsida.