NYHETER

Opus Bilprovning öppnar bilprovning i Angered

8 december 2016 08:00
Opus Bilprovning öppnar sin andra bilprovning i Göteborgsområdet. Den här gången i Angered!
​Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Göteborg – den här gången ökar Opus Bilprovning tillgängligheten för privatpersoner och företag i Angered. Den nya stationen blir etablerad på Storås Industrigata 19 i Angered och beräknas öppna under första halvåret 2017.

Nu är det klart för ytterligare en besiktningsstation i Göteborg – den här gången ökar Opus Bilprovning tillgängligheten för privatpersoner och företag i Angered. Den nya stationen blir etablerad på Storås Industrigata 19 i Angered och beräknas öppna under första halvåret 2017.

Opus Bilprovning i Angered kommer att erbjuda kontrollbesiktning och efterkontroll för personbilar, lätta lastbilar, släpvagnar, husvagnar och husbilar upp till 3500 kg. Det kommer även finnas ett stort utbud av tilläggstjänster så som drive-in-besiktning, fordonstester, möjlighet att lämna fordon på stationen samt anpassade servicetjänster för företagen på orten.

Marie Thorell, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning:
”Vi är så glada över att det är klart för ännu en besiktningsstation i Göteborg. För oss är Göteborg är en stor och strategiskt viktig stad då vi tidigare har saknat stationer i området. Vår etablering i Angered kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi finns tillgängliga och täcker en stor del av nord-östra Göteborg.”

Tidigare i år öppnade Opus Bilprovning sin första bilprovning i Skåne och i början på 2017 öppnas den första bilbesiktningen för lätta fordon intill Lundbytunneln och Hisingeleden i Göteborg.

   

För ytterligare information, kontakta:
Marie Thorell, Affärsområdeschef Opus Bilprovning
​Telefon: ​010-804 51 82
​E-post: ​marie.thorell@opusbilprovning.se