NYHETER

Opus Bilprovning önskar alla en riktigt God Jul!

19 december 2016 08:45
Opus Bilprovning julkort - God Hjul
Tänk att det är julafton redan på lördag! Vi på Opus Bilprovning vill passa på att önska alla våra kunder (och medarbetare som läser bloggen förstås) en riktigt God Jul!

Tänk att det är julafton redan på lördag! Vi på Opus Bilprovning vill passa på att önska alla våra kunder (och medarbetare som läser bloggen förstås) en riktigt God Jul!

2016 har varit ett riktigt spännande och roligt år för oss. Vi har slagit upp portarna på en rad nya stationer och fått välkomna ett stort antal nya medarbetare. Det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda besiktning till ännu fler ute i landet – från Kiruna i norr till Helsingborg i söder.

Under 2017 planerar vi att slå upp portarna i Halmstad, Kungsängen-Brunna, Angered, Göteborg-Lundby och Luleå, så det är en hel del på gång även under nästa år.

Håll utkik på vår karriär-sida om du är utbildad besiktningstekniker och söker nytt jobb eller om du gärna skulle vilja utbilda dig till detta. Vi kommer att behöva mer personal under det kommande året och hoppas förstås på att hitta fler trevliga medarbetare som vill jobba i ett miljömedvetet företag med högt i tak och där vi har väldigt roligt tillsammans.

   

Kör försiktigt under julhelgen

Julhelgen är ännu en av alla storhelger då många ger sig ut i trafiken för att besöka släkt och vänner. Ta det extra försiktigt på vägarna, särskilt med tanke på det väder som har varit på sistone. Det är stor risk för att det blir blixthalka när det växlar mellan plus- och minusgrader.

Många är också ute i sista minuten och stressar, så var uppmärksam och försök att ta det lugnt själv även om det är köer och fullt på vägarna.

Se till att kontrollera däcktrycket, fylla på spolarvätska och kolla oljan innan du ger dig ut på längre resor. Här hittar du fler tips på saker som kan vara bra att kontrollera i din bil inför långresor så att färden går utan besvär. Ladda gärna ner appen Opus Bilprovning så håller sig dina medresenärer sysselsatta på vägen också med de spel och lekar som vi har inkluderat.

   

Öppettider på våra besiktningsstationer under mellandagarna

Om du vill passa på att besikta bilen under mellandagarna är det bäst att du tar en titt på vår stationssida för att se aktuella öppettider och status för drive-in. Du kan självklart boka besiktning i vårt bokningssystem som vanligt.

Du vet väl om att du kan besikta på valfri station? Om du behöver en paus ifrån släkten och julmaten en stund är du varmt välkommen förbi hos oss, även om du befinner dig på en annan ort än där du bor.

   

Ha en riktigt lugn och skön jul önskar vi på Opus Bilprovning!