Opus Bilprovning och MaserFrakt har tecknat ett ramavtal för fordonskontroller

28 november 2014 06:53

Möjligheterna är stora då både Opus Bilprovning och MaserFrakt finns etablerade i större delar av Sverige. Den goda tillgängligheten och Opus Bilprovnings besiktningsgaranti för tunga fordon medför att alla delaktiga kan spara både tid och pengar. Opus Bilprovnings besiktningsportal kommer att hjälpa delägarna att få en enklare fordonsöversikt, lättare att boka tid och ha en bättre koll på sina fordon.

 

Företaget MaserFrakt:
MaserFrakt startades 1939, och är med sina 330 delägare, 700 fordon och 600 maskiner är idag ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Även om det är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har dom genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet. Verksamheten är organiserad i tre bolag, MaserFrakt AB, MaserFrakt Anläggning AB och MaserFrakt Distribution AB.

 

Stefan Landfors, Key Account Manager, Opus Bilprovning:
Opus Bilprovning är glada över att Maserfrakt AB med alla dess delägare väljer oss för sina fordonskontroller och att dom vill utöka ett redan framgångsrikt samarbete. Vi kommer att fortsätta vårt arbete att det skall vara enkelt att utföra besiktningar och övriga fordonskontroller hos oss.