NYHETER

Opus Bilprovning i samarbete med Fordonskontroll

4 november 2015 08:00
Fordonskontroll och Opus Bilprovning
​Opus Bilprovning och Fordonskontroll har nu tecknat avtal för att kunna ge företag, kommuner och landsting en enklare fordonsadministration för kontrollbesiktning.

Opus Bilprovning och Fordonskontroll har nu tecknat avtal för att kunna ge företag, kommuner och landsting en enklare fordonsadministration för kontrollbesiktning.

Samarbetet kommer ge både små och stora företag som har allt ifrån ett fåtal till flera hundra fordon en bättre översikt över företagets bokade besiktningstider hos Opus Bilprovning.

Vi söker hela tiden nya vägar för att underlätta och förenkla hanteringen av fordonsbesiktning för våra kunder och det här känns som ett stort steg i rätt riktning. I samarbetet med Fordonskontroll kompletterar vi upp en riktigt bra befintlig produkt hos Fordonskontroll med att integrera Opus Bilprovnings bokning. Då vi vet att de flesta företagskunder vill ha en helhetslösning som är både enkel och flexibel så är det här helt rätt väg”, säger Stefan Landfors, Key Account Manager på Opus Bilprovning.

 

Fordonskontroll erbjuder fordonsadministration för företag, kommuner och landsting som har ett behov att hantera kontrollbesiktningar, service, felrapporter, fordonsuppgifter, drivmedel, kostnader och GPS-positioner på ett enkelt sätt.

Fordonskontroll är helt webbaserat och är idag integrerat med ett tiotal olika tjänster/företag där Vägtrafikregistret är ett och Opus Bilprovning det senaste.

Fordonskontroll logga

   

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 80 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

Opus Bilprovning Logga