Opus Bilprovning gör det enklare för kunden!

18 mars 2014 15:17 Opus Bilprovning slippa vänta-garantier

Opus Bilprovning jobbar aktivt för att den avreglerade marknaden för fordonsbesiktning skall leda till förbättringar för kunderna. Som en del i arbetet har vi i dagarna lanserat en ny hemsida med responsiv design och även ”Slippa vänta-garantier”. Det ska gå snabbt och enkelt att få sitt fordon besiktat.

Att vi har valt att helt designa om vår hemsida http://bilprovning.se hör samman med att vi vet att fler och fler människor idag använder mobiltelefoner och surfplattor för att surfa på nätet. Vår nya design tillåter kunden att komma åt hemsidans alla funktioner enkelt, även om de surfar på en enhet med liten skärm. Det är lättare att hitta det man letar efter och man måste inte zooma in och ut för att kunna se eller använda de olika funktionerna.

Kunden kan enkelt boka en besiktning, använda vår funktion ”När är det dags?” för att se när sitt slutsifferstyrda fordon skall besiktas, söka sin närmaste station och stationer som erbjuder öppet hus samt läsa om våra övriga fordonsbesiktningar och våra ”Nyheter”. För att direkt boka kan kunden också gå till http://boka-besiktning.se

På en vanlig dator är det väldigt enkelt att snabbt få en överblick över de funktioner som sidan erbjuder redan från förstasidan. Man hittar direkt det man söker utan att först behöva gå in på undersidor.

En annan viktig nyhet är att vi har börjat med ”Slippa vänta-garantier”. Förutom att vi erbjuder Opus Drive-In på våra stationer, där kunden kan dyka upp utan att boka tid först, har vi även infört garanterad efterkontroll inom 20 minuter för personbilar. Tar det längre tid innan efterkontrollen påbörjas bjuder vi på halva besiktningspriset. Vi har även börjat med 24-timmars garanti för besiktning av personbilar med körförbud. 48-timmars garanti gäller för alla lätta fordon och 7-dagars garanti för att få tunga fordon besiktade. Just väntetiderna har genom bilbesiktningens tidigare år varit ett bekymmer, där kunder ibland har fått vänta månader. Nu när marknaden är fri vill vi göra det bättre och mer flexibelt för kunden. Vi vill vara tillgängliga och underlätta.

Våra kunder kommer snart igen kunna välja att få "inbjudan till besiktning" via sms och/eller e-post. Det är bara att fylla i uppgifterna i formuläret som kommer finnas på förstasidan, så meddelar vi när det är dags att besikta.

Inom kort kommer Opus Bilprovning att lansera en portal för företagskunder som hjälper företagare att hålla ordning på sina fordon, besiktningar och annan information som underlättar i fordonsägandet.

Opus Bilprovning jobbar aktivt för att göra det bättre och enklare för dig som kund.

Välkommen till Opus Bilprovning - För en bättre upplevelse!