Opus Bilprovning expanderar i Skellefteå

2 april 2014 08:36

För att göra det enklare och ännu mer tillgängligt att besikta så öppnar Opus Bilprovning ytterligare en station i Skellefteå.
 
Nyetableringen kommer byggas intill den norra infarten längs E4:an, vid handelsområdet Solbacken och blir bra placerad för kunder som både passerar och bor i Skellefteå. Den nya anläggningen kommer utföra besiktningar på personbilar, lätta lastbilar, släp och husvagnar upp till 1200 kg (enkelaxlade). Opus Bilprovning har sedan tidigare en stor anläggning på orten som är belägen vid den södra infarten där det utförs kontrollbesiktningar av alla fordon, registreringsbesiktningar och en rad tilläggstjänster för ett enklare och tryggare fordonsägande.
 
Martin Sjöström, affärsområdeschef, Opus Bilprovning:
”Vi har sedan tidigare en bra etablering på orten, men det har saknats en besiktningsstation för de kunder som måste åka genom hela Skellefteå och över älven för att besöka oss. Vi har under en längre tid sökt efter bra lokaler som gör oss ännu mer tillgängliga för fordonsägare som passerar den norra delen av Skellefteå. Den nya anläggningen blir ett perfekt komplement till vår nuvarande station.”
 
Byggstarten för den nya stationen i Skellefteå kommer att påbörjas inom kort och stationen beräknas vara invigd och öppen innan årsskiftet 2014/2015.