Opus Bilprovning etablerar i Karlstad

31 mars 2014 11:04

Nu är det klart för ytterligare två etableringar i Värmland – Karlstad. Den första etableringen blir på Våxnäs och tar emot lätta fordon, den andra etableringen blir på Välsviken, för tunga fordon.

Karlstad-Våxnäs kommer att öppna sommaren 2014 och kommer erbjuda kontroll- och registreringsbesiktningar för lätta fordon, drive-in besiktning, möjlighet att lämna fordon på stationen på morgonen för att få bilen besiktningen under dagen. Öppettiderna kommer vara anpassade efter kundernas behov för att vara så tillgängliga som möjligt.

Affärsområdeschef, Christer Larsson:
”Det känns bra att vi kan öppna två nya stationer i Karlstad. Vi har redan gott om stationer i Värmland, men har insett att det saknas i huvudorten. Vi vill kunna erbjuda våra kunder enklare besiktning och högre tillgänglighet, genom vår etablering i Karlstad så har fler kunder möjlighet att ta del av t.ex. våra nya ”Slippa vänta-garantier”, som redan finns på alla våra Opus Bilprovning stationer i landet.

Det känns bra att kunna etablera en besiktningsstation för tunga fordon i den del av staden där vi vet att den största delen av den tunga trafiken finns. Det är en stor miljövinst att slippa köra onödiga sträckor till andra delar av Karlstad nu när vi kommer att finnas på Välsviken. Stationen beräknas öppna i slutet på året.”