NYHETER

Ny station i Göteborg Tagene

20 april 2018 10:37
Ny besiktningsstation i Göteborg - Opus Bilprovning
Måndagen den 23 april 2018 öppnar Opus Bilprovnings nya station i Göteborg Tagene.

Opus Bilprovning i Göteborg Tagene erbjuder kontrollbesiktning och efterkontroll samt registreringsbesiktning för personbilar, lätta lastbilar upp till 3500 kg.

-Vi är glada att vi nu öppnar en ny besiktningsstation i Tagene. Vår etablering i området kommer att underlätta för både företag och privatpersoner då vi med hög tillgänglighet och bra kundservice ska göra vårt bästa för att du som kund ska bli nöjd, säger Marie Thorell, Affärsområdeschef på Opus Bilprovning.

Den nya stationen hittar du på Tagenevägen 9.

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 89 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld, där fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska sin klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan den 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen hade en omsättning på 1697 MSEK under 2016.