Nu kan du besikta slutsiffra 6

1 juni 2015 07:00

Slutsifferstyrda fordon med slutsiffra 6 i registreringsnumret är nu varmt välkomna förbi hos oss på Opus Bilprovning för sin årliga besiktning!

   

Boka besiktning nu direkt!

Bokar gör du snabbt och smidigt via vår hemsida. Du kan också boka besiktning via vår app Opus Bilprovning och via vår kundtjänst på telefon 0775-500 300. Vår kundtjänst hjälper dig också gärna om du känner dig osäker på vad som gäller om du behöver göra någon form av registreringsbesiktning, till exempel om du har demonterat en dragkrok eller om du vill importera ett fordon från ett annat land.

Behöver du besiktning redan idag kan du ta en titt på vår stationssida för att se vilka stationer i din närhet som erbjuder Opus Drive-In. Med drive-in kan du komma direkt till stationen utan att behöva boka tid i förväg och det kostar endast 100 kronor extra.

   

Avreglerad besiktningsmarknad - bättre för dig

Sedan den statliga Bilprovningen privatiserades och marknaden för fordonsbesiktning avreglerades för några år sedan har mycket hänt. Vi på Opus Bilprovning insåg snabbt att du som bilägare sökte fler och bättre tjänster för att se till att ditt fordon hålls i skick, hjälp vid köp och försäljning och framför allt en bättre tillgänglighet. Bland annat har vi lanserat tjänster såsom Opus Fordonstester som ger dig bättre koll på ditt fordon även om det ännu inte är dags för besiktning. Opus Bromstest ger dig koll på hur dina bromsar mår - perfekt om du känner dig osäker på om det är dags att byta bromsbelägg, bromsslangar eller om något verkar ta ojämnt när du trampar på bromspedalen. Gasolkontroll ger dig snabbt besked kring skicket på gasolanläggningen i din husvagn eller husbil - en viktig kontroll för att undvika olyckor och ett krav från många campingplatser för att man ska få parkera där.

Vi garanterar alla lätta fordon besiktning inom 48 timmar. Har du ett tungt fordon har vi en garanti på 7 dagar. Fick personbil underkänt på besiktningen? Då kan du hos oss göra din efterkontroll inom 20 minuter, får du vänta längre så bjuder vi på halva avgiften!

Vår målsättning är helt enkelt att ge dig en bättre upplevelse - vilket också är vårt motto. Hos oss ska du kunna hitta tjänster som hjälper dig att få ett bättre, säkrare och mer miljövänligt fordonsägande.

   

Förmåner för företagskunder

Du som är företagare har möjlighet till goda förmåner hos oss på Opus Bilprovning. Bilbesiktning för samtliga fordon blir lätt att komma ihåg med hjälp av Besiktningsportalen. Där hittar du alla företagets fordon samlade på ett ställe och du kan lätt se vilka som är besiktade, vilka som snart behöver besiktning och om något fordon har eller riskerar att få körförbud.

Det finns också möjlighet att utveckla företagsanpassade lösningar just för ditt företag som utförs regelbundet. Många företagare är beroende av sina fordon dagligen och det är därför viktigt att ha en underhållsstrategi som ser till att alla hålls i skick och är redo att tas i bruk när de behövs.

Besiktningsportalen för företag går också att komma åt via appen Opus Bilprovning som du kan ladda ner gratis för både iOS och Android.

Som företagskund kan du ansöka om att bli fakturakund. Det gör det lättare att hålla reda på finanserna och det går även att aktivera autogiro för betalningarna.