Nu kan du besikta slutsiffra 4

2 februari 2015 07:00

Besiktningsperioden för personbilar, lätta lastbilar och lätta bussar styrs av slutsiffran i registreringsnumret. Från 1 februari kan du som har slutsiffra 4 i ditt registreringsnummer besikta bilen. Hos Opus Bilprovning får du alltid en tid snabbt. Vi garanterar att du får en besiktningstid inom 48 timmar för lätta fordon.
​   

Ont om tid eller knepigt schema?

Vi vet att många har ont om tid i sin vardag och att vissa jobbar i branscher där det är svårt att veta om man kommer att ha tid för att genomföra sin bilbesiktning en viss dag. Därför har vi gjort det lättare för dig. Alla våra stationer erbjuder drive-in besiktning så att du kan komma förbi när du råkar ha någon timme till övers. Du kan dagligen se vilka stationer som erbjuder drive-in på vår stationssida. Det går också bra att göra en sökning direkt i vår app "Opus Bilprovning". Drive-in kostar bara 100 kronor extra.

På besiktningsstationerna kan du också komma förbi och lämna in din bil på morgonen för att hämta upp den innan stängningsdags på kvällen, besiktad och klar. På så sätt slipper du vänta och kan åka och jobba under tiden. I vissa fall erbjuder vi också öppettider på kvällar och helger för att göra det lättare för dig att passa in din bilbesiktning i schemat.
​   

Våra tjänster påminner dig

Glöm aldrig mer bort att boka din kontrollbesiktning i tid. I vår app Opus Bilprovning finns en funktion för att lägga in alla dina fordon så får du påminnelser i god tid i förväg. Du kan förstås göra bokningen direkt i appen om du vill. Appen finns självklart för både iOS och Android.

Även på vår hemsida kan du registrera dig för att få påminnelser. Du fyller bara i ditt registreringsnummer, e-postadress och/eller mobilnummer så är det klart. Att boka är lika enkelt. Gå till http://boka-besiktning.se/, sök en station i din närhet, fyll i ditt registreringsnummer, välj en tid och betala direkt online. Sen är det bara att komma till stationen vid den valda tiden.

Om du skulle ha någon ytterligare fråga eller om du exempelvis har funderat på att montera en dragkrok på din bil eller gjort någon annan förändring som kräver en registreringsbesiktning rekommenderar vi att du ringer oss på 0775-500 300 för att få information om hur du går tillväga. Du kan också fylla i vårt formulär så hör en av våra besiktningsingenjörer av sig till dig.
​   

Följ med oss och få ett bättre fordonsägande

Vi arbetar kontinuerligt på att utveckla nya tjänster som förbättrar ekonomin och miljömedvetenheten hos våra kunder. Vi vill att du som bilägare ska ha trygga och välfungerande fordon - det gör det bättre och säkrare för alla.

Ta gärna en titt på de olika tjänster vi erbjuder utöver vanlig kontrollbesiktning och ladda ner vår app idag om du inte redan har gjort det. Du kan också följa oss via sociala media för att få de senaste nyheterna och tips och råd kring fordonsägande, trafiksäkerhet och miljö.

Vi har även flera spännande samarbeten på gång. Just nu kan vi erbjuda riktigt bra pris på bilförsäkring tack vare vårt samarbete med If. Du får 5% rabatt! Ta gärna en titt på det och jämför med din nuvarande försäkring.
​   

Opus Bilprovning – För en bättre upplevelse!