Nu är det jul igen!

22 december 2014 14:02

Vi har kommit till vår tredje jul som Opus Bilprovning och vill tacka alla våra kunder för det här året tillsammans!

Under årets gång har vi både hunnit med att lansera nya tjänster och öppna nya besiktningsstationer runt om i landet. I augusti öppnades vår första station i Karlstad och vi har även fått nya fräscha lokaler i Leksand som kan tillgodose våra kunders behov ännu bättre. Vid årsskiftet kommer vi att etablera oss med ytterligare en besiktningsstation i Skellefteå, denna gång på Solbacken och i februari beräknas vi öppna vår andra station i Karlstad.

Det har varit ett stort år för oss på Opus Bilprovning med många händelserika dagar för både oss och våra kunder. Tillsammans har vi lyckats bygga upp och sätta ett helt nytt datasystem i produktion för att kunna erbjuda fler lediga besiktningstider, bättre tillgänglighet och en godare service!

För våra företagskunder har vi byggt en helt ny besiktningsportal som ska underlätta fordonsägandet och ge en bättre överblick på hela fordonsflottan. Besiktningsportalen kommer fortsätta sin utveckling då det ska vara enkelt och smidigt att boka flera besiktningstider samtidigt. 2015 kommer vi även att lansera Besiktningsportalen för privatpersoner då vi även här vill underlätta fordonsägandet och ge en bättre överblick över familjens alla fordon.

I juni lanserade vi vår gratis-app ”Opus Bilprovning” som finns tillgänglig för alla med en smartphone som stödjer Android och iOS. Applikationen finns att ladda ner från både Google Play och App Store. Vi lanserade appen med tjänster och funktioner som ”Påminnelse när det är dags att besikta din personbil”, ”Direkt-hjälp vid olyckor”, ”Digitalt köpeavtal/kvitto för dig som ska köpa/sälja bil”, ”Underhåll, tips och information” och ”Spel för hela familjen”. Inom kort kommer vi lansera en helt ny uppdatering av appen, den kommer innehålla två unika funktioner som inte finns på marknaden idag. I januari 2015 finns vi med på MC-mässan i Stockholm, där du har chans att få se den nya versionen av appen innan alla andra!

Opus Bilprovning önskar er alla en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År!