NYHETER

Gott nytt år önskar Opus Bilprovning!

26 december 2016 07:00
Gott nytt år önskar Opus Bilprovning
Nu går vi verkligen mot slutspurten av 2016 och vill passa på att säga tack för det här året och önska er alla ett gott nytt år 2017!

Nu går vi verkligen mot slutspurten av 2016 och vill passa på att säga tack för det här året och önska er alla ett gott nytt år 2017!

Under 2017 planerar vi bland annat att slå upp portarna på ett flertal nya besiktningsstationer, presentera nyheter i vår företagsportal och så förstås att fortsätta med att erbjuda klimatkompenserad besiktning och olika typer av tester och diagnostjänster till er kunder.

   

Resultaten av vår klimatkompensation

Om några månader hoppas vi på att ha alla data från vår verksamhet år 2016 sammanställda så att vi kan räkna fram hur mycket vi skall betala in till våra klimatkompenseringsprojekt.

Vi räknar inte bara ut hur stor miljöpåverkan vår egen verksamhet har ute på stationerna utan tar även med våra kunders resor till och från bilbesiktningen. Det är vi fortfarande ensamma om i Sverige!

När vi räknar fram hur mycket vi ska betala in till de klimatkompensationsprojekt vi investerar i tar vi med varje detalj i vår verksamhet inklusive interna resor, drift av stationerna, administration, inköp av förbrukningsmaterial, utrustning och olika tjänster som vi köper in - kort sagt allt som gör att vår verksamhet löper på.

Det är mycket som ska sammanställas, så det tar lite tid innan det är klart. Så snart siffrorna är färdiga brukar vi presentera dem på vår hemsida, så håll utkik om du är nyfiken på resultatet. Om du vill läsa förra årets rapport hittar du den här.

Genom att vi tar fram dessa data kan vi se vilka ytterligare åtgärder vi behöver ta i företaget för att kunna bli ännu bättre och minska vår miljöpåverkan så mycket det bara går.

   

Nu ser vi fram emot det nya året och att få välkomna er till oss för besiktning och andra fordonstester! Välkomna till Opus Bilprovning under 2017!