Få koll på dina fordon!

23 april 2015 14:18

Opus Bilprovning-appens "Fordonsupplysning" och "När är det dags" ger dig koll på alla dina fordon.

 

Tycker du att det är krångligt att hålla reda på när det är dags att besikta dina fordon? Många har idag fler än en bil i familjen, kanske en extra bil, husbil, husvagn, släpvagn, veteranfordon eller en motorcykel som också behöver besiktas varje eller vartannat år. Med Opus Bilprovning-appen kommer du aldrig mer att glömma bort besiktningen. Vi ger dig påminnelser för alla dina fordon i god tid.

 

I version 2.0 av Opus Bilprovnings app har du två smarta funktioner som hjälper dig att hålla koll på dina fordon. Med vår nya och helt unika fordonsupplysning kan du bland annat ta del av eventuella brister från den senaste besiktningen. Det kan vara bra för dig själv så att du kan ta en extra koll på dessa bitar för att undvika nedslag på samma sak igen.

 

Funktionen är även utmärkt när du är intresserad av att köpa ett fordon. Med hjälp av registreringsnumret ser du direkt om fordonet är på- eller avställt, hur många ägare det har haft, resultat från den senaste besiktningen, om bilen är köpt på kredit, maximal släpvagnsvikt med mera. Det ger dig extra säkerhet så att du kan verifiera att allt är som säljaren påstår i annonsen eller vid besiktningen av fordonet.

 

Vi har även gjort stora förbättringar under fliken “När är det dags?”. Nu har du tillgång till inställelseperiod och får påminnelser för alla dina fordon på ett och samma ställe. Du lägger snabbt och enkelt till respektive fordon med hjälp av registreringsnumret och du får påminnelser om när det är dags att boka besiktning direkt i mobilen. Bokningen når du självklart direkt via denna funktion i appen.

 

Appen har även andra smarta funktioner såsom hjälp att märka ut position och larma om du skulle se eller råka ut för en olycka. Du får tips och råd vid köp och försäljning av fordon samt ett digitalt köpekvitto. Du hittar beskrivning och bokning av våra övriga tjänster och kan söka våra stationer över hela landet och dessutom hittar du en mängd roliga spel och lekar för långresor.

 

Ladda ner appen idag för antingen iOS eller Android. Du som inte har någon enhet med dessa operativsystem kan självklart använda vår påminnslefunktion på hemsidan där du får påminnelse om att boka besiktning via sms eller e-post.

 

Följ oss på Opus Bilprovning antingen via nyhetsfunktionen i appen eller via sociala media. På så sätt kan du hålla koll på nya tjänster vi lanserar och på evenmang på våra stationer i din närhet. Du får också en mängd nyttiga tips och råd för fordonsägande utöver året.

 

Välkommen till Opus Bilprovning för en bättre upplevelse!