Få inbjudan via e-post och/eller sms

18 februari 2015 08:57

För att slippa oroa dig över att inte få besiktningen gjord i tid kan du på vår hemsida https://bilprovning.se/ registrera dig för att få en inbjudan när det är dags att besikta ditt/dina fordon. 

 

Fyll enkelt i formuläret som du hittar under rubriken "Inbjudan till besiktningen" på förstasidan. Du behöver bara fylla i registreringsnummer, e-postadress och/eller mobilnummer så håller vi ordning på din besiktning och skickar ut en inbjudan när det är dags att besikta nästa gång.

 

Hos Opus Bilprovning är det alltid lätt att få en besiktningstid. Vi har en besiktningsgaranti för lätta fordon som säger att du ska få din bilbesiktning gjord inom 48 timmar. Det är bara att gå till vårt bokningssystem och söka upp en station i din närhet. Om det visar sig att det är svårt att hitta en tid just då det passar dig kan du ringa till vår kundtjänst på 0775-500 300 så hjälper de dig att hitta en tid.

 

På våra stationer kan du också använda dig av Opus Drive-In. Med drive-in-besiktning kan du snabbt och enkelt åka till stationen och ställa dig i kö utan att boka tid i förväg. Det enda du behöver göra är att kontrollera drive-in-statusen för din station. Drive-in-besiktningen kostar endast 100 kronor extra. Kom ihåg att alla våra stationer är kontantfria. Betalning sker alltså med kort.

 

En annan metod du kan använda för att komma ihåg när det är dags för besiktning är att ladda ner vår app. Den finns för både iOS och Android och kommer fulladdad med smarta funktioner som underlättar bilägandet och även hjälper dig att förbättra din säkerhet på vägen. I appen finns det en funktion för att få påminnelser när det är dags att boka besiktning och det går även att boka besiktningstid direkt i appen.

 

Opus Bilprovning erbjuder mycket mer än bara vanlig kontrollbesiktning. Vi har en rad olika diagnosbesiktningar och fordonstester som både kan hjälpa dig när du ska köpa eller sälja ett fordon samt för att få veta om det är något på ditt nuvarande fordon som kan vara dags att åtgärda. Du får alltså chansen att upptäcka fel i tid och spara på reparationskostnaderna.