Få bättre koll på fordonsparken med Opus Bilprovnings besiktningsportal för företag!

20 oktober 2014 13:00

I Sverige finns det tiotusentals företag som har ett eller flera fordon som man är beroende av för den dagliga verksamheten. Allt från personbilar till små transportbilar, bussar och lastbilar rullar på de svenska vägarna och utgör en väldigt viktig del av företagens vardag. Anställda och chefer ska kunna ta sig runt obehindrat, varor och djur transporteras, bussar kör miljontals människor dagligen. Det är lätt att se att många verksamheter verkligen är beroende av sina fordon.

Därför är det förstås viktigt att fordonen hålls i skick och att de är besiktade. Det kan ta upp mycket tid och och resurser i företaget att hålla ordning på service och besiktningsperioder och om man inte har väl inarbetade rutiner är det lätt att något missas. Det vill vi på Opus Bilprovning råda bot på.

Vi har skapat Besiktningsportalen för företagskunder som hjälper företagare att hålla koll på när det är dags för besiktning och det går även bra att inkludera andra typer av kontroller och tester som vi har i vårt utbud.

Förutom kontrollbesiktning kan vi bland annat erbjuda registreringsbesiktning, enskilt godkännande, besiktning av ADR och lyftplattformar, utfärdande av tömningsintyg, upphandlingskontroll, våra olika diagnostjänster och Opus fordonstester.

Det finns även möjlighet att ta fram skräddarsydda lösningar och tester som ni behöver i just er verksamhet.

I vår Besiktningsportal får ni enkelt koll på alla era fordon under fliken Fordonsöversikt. Här ser ni alla fordon som ni har registrerat i portalen listade med registreringsnummer, biltyp och modell. Ni ser direkt om fordonet är påställt eller avställt och vilken besiktningsperiod det har. Om ett fordon har körförbud står det också tydligt angivet. Självklart finns det funktioner för att söka och filtrera så att ni snabbt och lätt hittar de fordon ni söker.

Boka tid för besiktning görs enkelt på vår hemsida och även snart direkt från Besiktningsportalen. För att göra det ännu lättare kan ni avtala om fasta besiktningstider och extra öppethållande för att passa ihop med ert schema. I vissa fall kan vi också komma ut och göra besiktning på plats i era lokaler. Vi kan också hämta och lämna fordonen hos er.

Vår målsättning är att kunna erbjuda ditt företag säkrare fordon, en bättre fordonsekonomi, smidigare logistik så att ni kan ägna er tid åt det ni är bäst på och miljösmarta lösningar som är hållbara in i framtiden.

Anmäl er till den kostnadsfria besiktningsportalen och få koll på er fordonsflotta redan idag!