NYHETER

Dags att besikta fordon med slutsiffra 0

3 oktober 2016 07:26
Besikta dina fordon med slutsiffra 0
Nu är det dags att tänka på besiktningen om du har slutsiffra 0 i ditt registreringsnummer (gäller personbilar, lätta bussar och lätta lastbilar). Slutsiffra 0 har besiktningsperiod mellan oktober och februari. Du får körförbud den 1 mars om du inte besiktar innan dess.

Nu är det dags att börja tänka på besiktningen om du har slutsiffra 0 i ditt registreringsnummer (gäller personbilar, lätta bussar och lätta lastbilar). Slutsiffra 0 har besiktningsperiod mellan oktober och februari. Du får körförbud den 1 mars om du inte besiktar innan dess.

Det är givetvis alltid bra att vara ute i god tid så det inte blir stressigt. Passa på att boka besiktning redan idag så är det snart färdigt. Du kan boka i vår webbokning, i appen Opus Bilprovning eller på telefon 0775-500 300. Betalar gör du enklast online i förväg. Alla våra stationer är kontantfria.

Om du föredrar att ta besiktningen spontant när du har tid kan du utnyttja vår drive-in. Det är bara att ta fram mobilen, söka upp närmaste station i din närhet och kolla status för drive-in. Sen är det bara att svänga förbi och få besiktningen utförd.

   

Minska risken för nedslag i protokollet

Många av de nedslag vi gör i besiktningsprotokollen varje år beror på småmissar som ägaren själv skulle ha kunnat kontrollera och fixa i förväg. Klassiska exempel är lampor som inte fungerar, att man inte har en varningstriangel i bilen eller att vindrutetorkarna inte fungerar.

Ta en titt på vår lista på saker du kan kontrollera innan du kommer in på besiktning så är du väl förberedd.

   

Ännu fler lediga tjänster

Om du har hängt med här i bloggen har du nog redan koll på att vi just nu söker personal till ett flertal av våra besiktningsstationer ute i landet. Antalet tjänster har nu stigit, så ta gärna en ny titt på vår sida med lediga tjänster om du inte har varit inne på några dagar. Just nu söker vi personal till våra stationer i Skövde, Örebro, Göteborg, Filipstad, Gävle, Täby, södra Stockholm, Västerås, Nynäshamn, Högdalen/Nacka och Uppsala. Ansök nu för att inte missa chansen!

  • Här är några av fördelarna med att jobba hos Opus Bilprovning - utöver att vi har väldigt kul tillsammans förstås!
  • Ett företag som ständigt vill ligga i framkant. Vi arbetar med innovativ teknik och har erfarenhet från internationella marknader.
  • Ett företag med starkt miljöfokus - vi jobbar för en grönare framtid.
  • En öppen företagskultur med högt i tak. Vi värderar och tar tillvara din input.
  • Erfarna kollegor med hög kompetens. Vi lär oss tillsammans och hjälper varandra.
  • Du omfattas av kollektivavtal som anställd hos oss.
  • Du får givetvis en fast månadslön och har rätt till övertidsersättning.
  • Det finns möjligheter till arbetstidsförkortning - en form av betald ledighet som tas ut i samråd med din närmaste chef.
  • Du får ett generöst friskvårdsbidrag. Vi vill att du ska må bra och trivas på jobbet.

 

Välkommen att bli en del av Opus Bilprovning!