Boka-besiktning.se den nya bokningssidan för en enklare besiktning!

26 augusti 2014 06:36

Du har väl inte missat vår nya bokningssida för att enklare hitta en station med en besiktningstid som passar dig?

Vi har gjort det väldigt enkelt att komma ihåg var du kan boka besiktning genom att registrera domänen http://boka-besiktning.se/. Du kommer direkt till vår sida där du kan välja närmaste station och boka en besiktningstid.

Det går att boka både vanlig kontrollbesiktning och andra typer av besiktningar och fordonstester via internetbokningen, saknar du något kan du alltid kontakta vår kundtjänst på 0775-500 300.

Du väljer helt enkelt din ort på kartan eller skriver den i sökrutan. Du kan välja det maximala avståndet från den ort där du vill göra besiktningen och får snabbt fram de närmaste stationerna i sökresultatet. Du kan också aktivera Googles platstjänst så letar systemet själv upp de närmaste stationerna baserat på var du befinner dig.

Välj din station och klicka på ”Boka Besiktning” under stationsnamnet så tas du direkt till bokningssidan.

Vi på Opus Bilprovning har det som vår mission att göra det lätt och smidigt för dig som kund att boka besiktning just när du behöver det. Därför har vi en besiktningsgaranti för lätta fordon som säger att du ska få en tid inom 48 timmar. Inget problem om du varit på semester och kommer tillbaka just innan du får körförbud alltså. Alla våra stationer erbjuder drive-in för personbilar, så att du inte behöver boka tid i förväg. Det är bara att åka direkt till din närmsta station under öppettider. Tiderna hittar du på http://bilprovning.se/Stationer där du söker upp den station som ligger närmast dig. Det kostar endast 100:- extra med drive-in.

För att göra det lättare att komma ihåg när det är dags att besikta ditt fordon rekommenderar vi att du fyller i fältet "Inbjudan till besiktning" på hemsidans startsida. Här kan du välja om du vill ha din inbjudan till besiktning via e-post och/eller sms. Vi påminner dig alltså när det är dags för din nästa besiktning samtidigt som du undviker att få körförbud på ditt fordon.

Förutom vanlig kontrollbesiktning erbjuder vi också olika typer av tester för bilar, motorcyklar, husvagnar och husbilar så att du kan få ett säkrare och mer ekonomiskt fordonsägande. Att göra en extra koll då och då, särskilt för fordon som inte besiktas varje år, kan spara dig mycket pengar i form av reparationer, då fel upptäcks i tid.

Vi har också tester som är en utmärkt hjälp för dem som vill sälja eller köpa ett fordon och vill få en ordentlig genomgång av fordonets skick. Läs mer om våra tjänster Gasolkontroll, E-diagnos ”hälsokoll”, Opus Fordonstester med flera på respektive sida. Du kan boka tjänsterna direkt via vår nya bokningssida eller genom att ringa vår kundtjänst på 0775-500 300.