Alla hjärtans dag-erbjudande onsdag - lördag v.7

10 februari 2015 15:00

Våra hjärtan klappar extra för säkra bilar. Därför bjuder vi på drive-in-avgiften onsdag till och med lördag vecka 7! Med Opus Drive-In behöver du inte boka besiktningstid i förväg utan kan helt enkelt komma förbi med din bil direkt till någon av våra besiktningsstationer.

Om du är ute i sista minuten med din kontrollbesiktning eller om du har svårt att veta när du har tid för att besikta bilen är vår tjänst drive-in perfekt för att du ska få besiktningen gjord. Kom in på stationen och anmäl att du vill besikta ditt fordon så fixar vi det.

För att se vilka besiktningsstationer i din närhet som erbjuder drive-in just den dag du vill komma förbi går du till vår stationssida och söker med hjälp av kartan alternativt fyller i närmaste ort eller ditt postnummer. De stationer som erbjuder drive-in den dagen är markerade med en grön bock i kolumnen längst till vänster.

Normalpriset för Opus Drive-In är endast 100 kronor utöver den ordinarie besiktningsavgiften, men onsdag till lördag vecka 7 bjuder vi på kostnaden för drive-in så att du bara betalar det ordinarie priset för kontrollbesiktningen.

Alla våra besiktningsstationer erbjuder drive-in för personbilar, men om du har ett tungt fordon som du behöver en besiktningstid till snabbt är det enklast om du ringer vår kundtjänst på 0775-500 300 så hjälper de dig att hitta en besiktningstid snarast möjligt på en station nära dig, vi garanterar alltid tunga fordon besiktning inom 7 dagar. Fullständig prislista för alla våra besiktningstjänster hittar du här.

Om du inte behöver göra din kontrollbesiktning just nu men ändå vill få en genomgång av ditt fordons skick för tillfället, till exempel om du misstänker att något håller på att gå sönder, så kan du boka ett fordonstest för att få reda på hur ditt fordon mår och om det finns något som behöver åtgärdas.

Ska du ut med husvagnen eller husbilen under sportlovet? Passa på att komma in till oss för att väga ekipaget så att du är säker på att du inte åker för tungt lastad. Det kan annars bli dyra böter om du blir stoppad i en trafikkontroll och nu under vintern när vägarna är hala är det extra viktigt att lasten är rätt fördelad om du skulle behöva bromsa rejält eller åker i hala backar. En hundring för att åka säkrare är det definitivt värt.

Välkommen in till oss på Opus Bilprovning!