Besiktningsingenjör för lyft- och entreprenadmaskiner

Mellansverige, ansök senast 30 september 2017

ANSÖK

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroende ingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

   

Besiktningsingenjör lyft- och entreprenadmaskiner

  • Dina arbetsuppgifter som besiktningsingenjör kommer att innefatta arbetsmiljöbesiktning, kontrollbesiktning, brandbesiktning, revision samt vara behjälplig vid kvalitetsarbete.
  • Arbetet innebär kontakter både med privatpersoner och företag som till exempel tillverkare, påbyggare och importörer.
  • Du kommer att genomföra besiktningar på plats hos kund. Till din hjälp har du tekniska support samt ett team som stödjer och utvecklar verksamheten.

  

Kunskap och erfarenhet

Som besiktningsingenjör för lyft och entreprenadmaskiner krävs tidigare eller nuvarande erfarenhet från branschen, du bör även ha goda tekniska kunskaper. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för maskiner och miljö samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.

Opus Bilprovning erbjuder dig

 Vi erbjuder arbete i ett internationellt företag med mångårig erfarenhet av fordonsbesiktning. Opus Bilprovning har en öppen företagskultur med högt i tak och där medarbetarnas tankar och idéer nyttjas på bästa sätt. Du kommer att få arbeta i ett team med kompetenta kollegor och i ett företag med både nationell och internationell erfarenhet av fordonsbesiktning och kundservice. Du är med och bygger kundens självklara val av aktör inom besiktningsmarknaden.

SÖK REDAN IDAG!

Vi ser fram emot din ansökan! Skicka in ditt CV samt personliga brev redan idag. Rekryteringsprocessen pågår löpande. Skicka din ansökan till mats.lundmark@opusbilprovning.se.

För mer information kontakta Oscar Oscarsson (teknisk ansvarig maskinbesiktning) på tel. 010-804 99 35 eller Mats Lundmark (affärsområdeschef maskinbesiktning) på tel. 010-804 42 22

Sista ansökningsdag: 2017-07-22