Besiktningsingenjör - Luleå

Luleå, ansök senast 25 februari 2018

ANSÖK

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroende ingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!

 
Besiktningsingenjör

Som besiktningsingenjör på Opus Bilprovning utför du registreringsbesiktningar för att kontrollera att fordon uppfyller myndigheters fastställda krav och regler. Arbetet innebär kontakter både med privatpersoner och företag som till exempel tillverkare, påbyggare och importörer. Du kommer att genomföra besiktningar på din hemmastation och på andra stationer inom ett geografiskt område. Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel som datautrustning, mätinstrument och verktyg. 
 

Kunskap och erfarenhet

Som besiktningsingenjör har du goda tekniska kunskaper. Lämplig bakgrund är teknisk utbildning på högskolenivå eller minst gymnasienivå. För tjänsten gäller att du är noggrann och tar personligt ansvar. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga med både kund och kollegor, samt din servicekänsla. Vi förutsätter att du har ett gediget intresse för fordon, miljö och trafiksäkerhet samt en praktisk läggning. Du är van att arbeta med datorer och behärskar Officepaketet.
 

Krav för tjänsten

Det är meriterande att ha giltigt certifikat för fordonsbesiktning eller registreringsbesiktning, språkkunskaper utöver svenska, konstruktion A1+ B1 samt ett eller ett par års erfarenhet från arbete med fordon.

  • Formella krav för tjänsten är minst:
  • Svenska A
  • Matematik A +B + C
  • Fysik A + B
  • Kemi A
  • Engelska A + B med minst betyg 2
  • Körkort med lägst klass B, ytterligare körkort är meriterande 
     

Opus Bilprovning erbjuder dig

Vi erbjuder arbete i ett internationellt företag med mångårig erfarenhet av fordonsbesiktning. Opus Bilprovning har en öppen företagskultur med högt i tak och där medarbetarnas tankar och idéer nyttjas på bästa sätt. Du kommer att få arbeta i ett team med kompetenta och erfarna kollegor och i ett företag med både nationell och internationell erfarenhet av fordonsbesiktning och kundservice. Du är med och bygger kundens självklara val av aktör inom besiktningsmarknaden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka in ditt CV samt personligt brev redan idag! För mer information kontakta Affärsområdeschef Anders Henriksson på Opus Bilprovning telefon 010-8041222  eller anders.henriksson@opusbilprovning.se

Ansök senast 2018-02-25.