Lediga tjänster - Jobba hos Opus Bilprovning

Lediga tjänster

Är du intresserad av fordon, mötet med människor och faller det sig naturligt att göra det lilla extra för att kunden ska uppleva sitt besök som en positiv upplevelse? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi satsar på en mångfald och mångkulturell arbetsmiljö eftersom Opus Bilprovning ingår i en internationell koncern. Vi ser därför det som en fördel om du som sökande talar flera språk. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi aktivt arbetar med en jämn könsfördelning mellan antalet kvinnor och män i företaget.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning är certifierade enligt ISO 14001 och klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

   

Lediga tjänster9
Besiktningstekniker - Täby-Ella Gård Täby, ansök senast 29 september 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av våra framgångsrika team i Täby. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningsingenjör för lyft- och entreprenadmaskiner Mellansverige, ansök senast 30 september 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroende ingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

2 besiktningstekniker - Arvika Arvika, ansök senast 15 oktober 2017

Vi söker nu två serviceinriktade besiktningstekniker till vår nya station för lätta fordon i Arvika. Ni kommer att uppleva ett stimulerande arbete där ni träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Biträdande Platschef - Uppsala Librobäck Uppsala Librobäck, ansök senast 15 oktober 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Uppsala-Librobäck. Förutom att arbeta som Besiktningstekniker kommer du även att vara Biträdande Stationschef för stationen. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker en driven och engagerande medarbetare som gör det lilla extra för kunden och en Biträdande Stationschef som har förmågan att leda sina kollegor mot rätt mål tillsammans med Stationschefen. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service.

Besiktningstekniker - Högdalen Högdalen, ansök senast 31 oktober 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Högdalen. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningstekniker - Norrköping Norrköping, ansök senast 31 oktober 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Norrköping. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. 

Besiktningstekniker - Nyköping Nyköping, ansök senast 31 oktober 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Nyköping. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningsingenjör till Opus Bilprovning i Norrköping Norrköping, ansök senast 31 oktober 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Norrköping. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroendeingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med oss. Opus Bilprovning är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!

Intern Kvalitet och Miljökonsult, Södra Sverige Södra Sverige , ansök senast 15 september 2019

Vi söker nu en ansvarstagande Kvalitet och Miljökonsult som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på kvalitet och miljö. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra, har fordonskunskap och en god känsla för personbemötande. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.