Lediga tjänster - Jobba hos Opus Bilprovning

Lediga tjänster

Är du intresserad av fordon, mötet med människor och faller det sig naturligt att göra det lilla extra för att kunden ska uppleva sitt besök som en positiv upplevelse? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi satsar på en mångfald och mångkulturell arbetsmiljö eftersom Opus Bilprovning ingår i en internationell koncern. Vi ser därför det som en fördel om du som sökande talar flera språk. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi aktivt arbetar med en jämn könsfördelning mellan antalet kvinnor och män i företaget.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning är certifierade enligt ISO 14001 och klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

   

Lediga tjänster4
Vi söker en besiktningsingenjör för lyftanordningar Mellansverige, ansök senast 14 mars 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Mellansverige. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroende ingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning som är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Göteborg Göteborg, ansök senast 24 mars 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker till vår nya station i Göteborg! Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Rätt person har förutom fordonskunskap, en god känsla för service.

Besiktningstekniker - Högdalen Högdalen, ansök senast 31 mars 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Högdalen. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Uppsala Uppsala, ansök senast 31 mars 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Uppsala. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.