Lediga tjänster

Är du intresserad av fordon, mötet med människor och faller det sig naturligt att göra det lilla extra för att kunden ska uppleva sitt besök som en positiv upplevelse? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi satsar på en mångfald och mångkulturell arbetsmiljö eftersom Opus Bilprovning ingår i en internationell koncern. Vi ser därför det som en fördel om du som sökande talar flera språk. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi aktivt arbetar med en jämn könsfördelning mellan antalet kvinnor och män i företaget.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning är certifierade enligt ISO 14001 och klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

   

Lediga tjänster12
Besiktningstekniker - Flen Flen, ansök senast 30 november 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningstekniker - Tingsryd Tingsryd, ansök senast 30 november 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Tingsryd. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!

Besiktningstekniker - Boden Boden, ansök senast 30 november 2017

Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av våra framgångsrika team i Boden. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningstekniker - Sätra Sätra, ansök senast 30 november 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Sätra. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningstekniker - Södertälje Södertälje, ansök senast 30 november 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Stationschef - Umeå Västerslätt Umeå Västerslätt, ansök senast 1 december 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team.  Förutom att arbeta som Besiktningstekniker kommer du även att vara Stationschef med ett delat ledarskap för stationen Umeå Västerslätt. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden och en Stationschef som har förmågan att leda sina kollegor mot rätt mål. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. Sök tjänsten redan idag!

Besiktningstekniker - Kristinehamn Kristinehamn, ansök senast 4 december 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Kristinehamn. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!

Besiktningstekniker - Falun Falun, ansök senast 15 december 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara med och starta upp Opus nya anläggning i Falun! Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. 

Besiktningstekniker/Besiktningsingenjö - Västerås Västerås-Nyängsleden, ansök senast 15 december 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker/besiktningsingenjör som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Vi söker dig som är serviceinriktad, informativ, lyhörd för kunden och förtroende ingivande. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!

Kommunikationschef med SEO kunskap Stockholm, ansök senast 15 december 2017

Vi söker nu en Kommunikationschef med SEO kunskap som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och där fokus ligger på vår interna och externa kommunikation. Vi ser en driven och engagerande medarbetare som gör det lilla extra. Som Kommunikationschef ansvarar du för all digital kommunikation och rapporterar direkt till vår Marknadschef. 

Stationschef - Falun Flen, ansök senast 15 december 2017

Vi söker nu professionell ledare som ska arbeta som Stationschef på Opus kommande, nyöppnade station i Falun.  Opus Bilprovning söker dig som har både viljan och förmågan att utveckla människor och verksamheten. Du blir delaktig i en spännande resa tillsammans med Opus Bilprovning som är en av de stora aktörerna på besiktningsmarknaden och ska vara det självklara valet för kunden. För rätt person finns goda möjligheter. En nyöppnad station kommer att vara en extra utmaning och stimulans för rätt person.

Besiktningstekniker - Kalmar Kalmar, ansök senast 17 december 2017

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Kalmar. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten redan idag!