Lediga tjänster

Är du intresserad av fordon, mötet med människor och faller det sig naturligt att göra det lilla extra för att kunden ska uppleva sitt besök som en positiv upplevelse? Då kanske du är rätt person för oss!

Vi satsar på en mångfald och mångkulturell arbetsmiljö eftersom Opus Bilprovning ingår i en internationell koncern. Vi ser därför det som en fördel om du som sökande talar flera språk. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi aktivt arbetar med en jämn könsfördelning mellan antalet kvinnor och män i företaget.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 82 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning är certifierade enligt ISO 14001 och klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Bolagets verksamhet bedrivs inom division Bilprovning som har två segment bestående av Bilprovning Internationellt och Bilprovning Sverige. Koncernen omsatte 2014 ca 1458 MSEK och 2015 ca 1 650 MSEK.

   

Lediga tjänster6
Besiktningstekniker - Sundsvall-Birsta Sundsvall, ansök senast 30 april 2018

​​Vi söker nu serviceinriktade besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Sundsvall. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Luleå Luleå, ansök senast 6 maj 2018

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Luleå. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Rättvik Rättvik, ansök senast 18 maj 2018

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Rättvik. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Tierp Tierp, ansök senast 20 maj 2018

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter med Körkort för MC samt besiktningsutbildning för detta ändamål. Sök tjänsten redan idag! Redan certifierad för kontrollbesiktning, är mycket meriterande!

Besiktningstekniker - Örebro Bista Örebro Bista, ansök senast 31 maj 2018

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Kumla Kumla, ansök senast 31 maj 2018

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Kumla. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Rätt person har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter med Körkort för MC samt besiktningsutbildning för detta ändamål. Sök tjänsten redan idag! Redan certifierad för kontrollbesiktning, är mycket meriterande!