Lediga tjänster

Är du intresserad av fordon, mötet med människor och faller det sig naturligt att göra det lilla extra för att kunden ska uppleva sitt besök som en positiv upplevelse? Då kanske du är rätt person för oss!

Opus Bilprovning vill vara en öppen och kreativ arbetsplats där allas kunskaper och erfarenheter värdesätts. Därför värnar vi den etniska och kulturella mångfalden, en jämn könsfördelning och en varierad åldersfördelning bland våra medarbetare.

Om Opus Bilprovning

Opus Bilprovning utför kontroll- och registreringsbesiktningar på 92 besiktningsstationer från Kiruna i norr till Malmö i söder. The Opus Way är koncernens DNA, som står för en säkrare och renare värld samtidigt som fokus ligger på kundnyttan och tillgängligheten. Opus Bilprovning är certifierade enligt ISO 14001 och klimatkompenserar hela sin verksamhet samtidigt som företaget aktivt arbetar för att minska klimatpåverkan.

Opus Bilprovning ingår i Opus Group som sedan 2 juli 2013 är noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen). Opus är en ledande aktör på den internationella marknaden för fordonsbesiktning och support för avancerade fordon och hanterar årligen över 30 miljoner fordonsbesiktningar världen över. Opus Group AB hade år 2018 en omsättning på cirka 2,5 miljarder SEK.

   

Spontanansökan

Hos oss är nya talanger alltid välkomna. Presentera dig själv och skicka ditt CV till: hr@opusbilprovning.se 

   

   

Lediga tjänster6
Besiktningstekniker - Lidingö Lidingö, ansök senast 31 januari 2020

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Lidingö. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Digital Media Coordinator Opus huvudkontor i Stockholm, ansök senast 10 februari 2020

Opus är ett innovativt företag som satsar på ny modern teknik med målsättning att bli Sveriges ledande aktör på marknaden. Vi finns på 83 orter över hela Sverige.

Vi söker dig som har ett stort intresse för ny teknik och digitala kanaler. Du trivs att jobba som en del i ett team med digitala specialister och marknadsförare.

Du triggas av korta och snabba beslutsvägar samt har ett mindset där du vågar ta initiativ och är orädd för att göra misstag.

Besiktningstekniker - Luleå Luleå (Storheden), ansök senast 15 februari 2020

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Luleå (Storheden). Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Gävle/Söderhamn Gävle/Söderhamn, ansök senast 16 februari 2020

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Gävle och Söderhamn. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Akalla Sollentuna, ansök senast 28 februari 2020

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Besiktningstekniker - Leksand Leksand, ansök senast 29 februari 2020

Vi söker nu en serviceinriktad besiktningstekniker som vill vara en del av vårt framgångsrika team i Leksand. Du kommer uppleva ett stimulerande arbete där du träffar många nya kontakter och fokus ligger på service. Vi söker drivna och engagerade medarbetare som gör det lilla extra för kunden, har fordonskunskap och en god känsla för service. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.