Villkor för bokning

Du betalar enklast i bokningen via vår betaltjänst genom Klarna. Vill du betala vid besöket tar vi emot de på marknaden vanligaste betal- och kreditkorten. Våra besiktningsstationer är kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn.

Har du fått en föreslagen tid måste denna bekräftas för att den ska bli bokad Vill du inte ha den föreslagna tiden kan du bortse från erbjudandet och då avbokas tiden automatiskt, självklart utan kostnad. Vill du boka om till en tid som passar dig bättre, gör du det enkelt här i bokningen.

Alla priser är inklusive moms. Vi förbehåller oss rätten att genomföra prisförändringar. Vid ombokning till annan tid och/eller station kan prisändringar förekomma.
 

Kortbetalning och säkerhet
Vi erbjuder flera betalmöjligheter, bland annat kortbetalning, via Klarnas betallösning som är en del i vår internetbokning. Inga kortuppgifter lagras hos oss.
 

Betalning via internetbank
Vi erbjuder olika betallösningar genom Klarna, bland annat betalning via bank. Klarna är en del i vår internetbokning och du får en bekräftelse på om köpet har genomförts eller inte.
  

Faktura
Vi erbjuder betalning mot faktura genom Klarnas betallösning i vår internetbokning.
 

Avbokning
Du kan avboka din besiktning helt eller delvis. Klicka här  för detaljerad information om våra Avbokningsregler.
 

Återbetalning
Enligt våra avbokningsregler  måste avbokning ske senast 24 timmar före den bokade besiktningstiden för att du ska ha rätt till återbetalning som då sker automatiskt.

 

Ägarbyte
Den förbetalda avgiften följer med fordonet och kan därför användas av den nya ägaren. Kontakta Kundtjänst för återbetalning, om så inte sker innan den förbetalda avgiften utnyttjas av den nye ägaren av fordonet upphör den tidigare ägarens rätt till återbetalning.

Klicka här för mer information om betalningsalternativ och avbokningsregler.

  

Behandling av dina kontaktuppgifter
Syftet med PUL är att skydda den personliga integriteten så att den inte kränks vid behandling av personuppgifter. En viktig del i detta skydd är att den som uppgifterna gäller informeras om och ges insyn i vilka behandlingar som utförs. Du har vid förfrågan rätt till information om vilka personuppgifter om dig som behandlas enligt PUL 26 §, samt rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter enligt PUL 28 §.

Opus sparar dina personuppgifter i en kunddatabas för att tillsammans med samarbetspartners ge dig som kund kundfördelar så som tex. utskick via e-post och/eller sms. Det kan också vara erbjudanden från våra samarbetspartners under förutsättning att det rimligen kan anses vara en kundfördel för dig som kund. Vi lämnar aldrig ut kontaktuppgifter i annat fall än då tredje part utför tjänster för Opus räkning (t.ex. tryckeri, samarbetspartner). Dessa företag får dock inte sprida uppgifterna vidare.

Opus ansvarar inte för utebliven e-post/sms som beror på felaktigt angivna kontaktuppgifter eller andra tekniska problem hos mottagaren.