Boka bilbesiktning från 395 kr


  • Ange registreringsnummer

    OK

Pris från 395 kr när du ska besikta bilen och bokar i förväg

Opus erbjuder nu klimatkompenserad bilbesiktning med pris från 395 kr på utvalda tider och stationer. Det är väldigt enkelt att boka en besiktning hos oss. Skriv in bilens reg.nr i fältet ovanför och välj sedan station för att se vad en bilbesiktning kostar i närheten av dig. Vi garanterar alltid lätta fordon tid inom 24 timmar, hittar du ingen tid som passar är du välkommen att kontakta oss på tel. 0775-500 300

Innan besiktningen finns det saker du enkelt kan kontrollera själv för att slippa onödiga anmärkningar. Du hittar våra checklistor inför besiktningen här.

   

Vill du boka registreringsbesiktning?

Om du har utfört en ändring på ditt fordon eller vill registrera ditt fordon i Sverige krävs en registreringsbesiktning. Priserna varierar beroende på till exempel typ av registreringsbesiktning, fordon, årsmodell eller ursprungsland. Ring vår kundtjänst på 0775-500 300 för bokning och pris så berättar vi mer. Har du frågor om registreringsbesiktningen är du välkommen att höra av dig till oss via detta formulär

   

Är det dags att besikta motorcykeln?

Under vinterhalvåret har vi på många håll i landet begränsad möjlighet att utföra besiktning av motorcyklar, tänk därför på att besikta din motorcykel innan vintern och halkan kommer. 

   

Kontantfritt från 1 april 2014

Från 1 april 2014 är alla våra besiktningsstationer kontantfria. Vi ser fördelarna i säkerhet, effektivitet, hygien och miljöhänsyn. Det går självklart bra att betala med kort ute på stationerna vid besiktningstillfället och du kan även förskottsbetala din besiktning via internetbokningen när du bokar.