Slippa vänta-garantier

Alla våra stationer erbjuder "Slippa vänta-garantier" för att tillföra en enklare besiktning åt våra kunder.

Hos Opus Bilprovning får du snabbt en besiktningstid!

Tanken med en avreglering är att det ska leda till förbättringar och det vilar ett stort ansvar på oss som aktör efter att vi förvärvat en tredjedel av statliga bilprovningen, att göra det bättre än tidigare!

Vi arbetar med ständiga förbättringar och alla med syfte att det ska bli enklare för våra kunder. Historiskt har bilbesiktningen fungerat väl, men med tidvis långa väntetider och varierande serviceupplevelse. Detta har vi tagit fasta på och som ett ytterligare steg i att göra det enklare för alla kunder så lanserar vi nu: Opus Bilprovnings ”Slippa vänta-garantier” på våra alla våra besiktningsstationer!

   

Efterkontroll inom 20 minuter

Alla våra stationer erbjuder obokad efterkontroll för lätta personbilar inom 20 minuter. Får du vänta längre bjuder vi på halva priset, 50% rabatt.

   

24-timmars garanti för alla lätta fordon

Opus Bilprovning har som målsättning att vara bästa alternativet för alla kunder och garanterar därför alla lätta fordon en besiktningstid inom 24 timmar.

Du kan boka besiktning här på webben eller genom att ringa vår kundtjänst på telefonnummer 0775-500 300, vi hjälper dig med tid för besiktning.

   

7-dagars garanti för tunga fordon

Vi garanterar alla tunga fordon en tid för besiktning inom 7 dagar.

Behöver du en snabbare tid för ditt tunga fordon? Då kan du mejla dina kontaktuppgifter och registreringsnummer till bokningen@opusbilprovning.se.

   

Besikta bilen utan tidsbokning med Opus Drive-In

Våra stationer erbjuder drive-in besiktning för lätta personbilar. Med Opus Drive-In kan du snabbt och enkelt besikta din bil eller göra en efterkontroll utan att behöva boka tid i förväg. Det kan förekomma väntetider, men vår personal hjälper dig så snart de kan. Läs mer om Opus Drive-In eller se aktuell drive-in status på en besiktningsstation nära dig.

Pris: Se stationssidan för pristillägg vid drive-in-besiktning, inget extra vid efterkontroll. 

   

24-timmars garanti för personbilar med körförbud

Vi garanterar att du får din lätta personbil kontrollbesiktad redan samma dag som du lämnar in bilen! Lämna personbilen på stationen innan kl. 09.00 och hämta den innan stängning. Du får den då besiktad under dagen och ingen bokning behövs. Lokala pristillägg kan förekomma, se stationssidan för mer information.

Boka besiktning

Hos oss kan du boka besiktning för din bil, mc, släpvagn, husvagn, husbil och lastbil – eller betala, omboka/avboka en redan bokad besiktningstid.

Se lediga tider